Anadolu Efes'in serisine Zenit son verdi

Anadolu Efes çift maç haftası öncesi Zenit St. Petersburg'a deplasmandan 85-78 mağlup oldu. İlk yarıyı 22 sayı geride tamamlayan Lacivert-Beyazlılar geri dönüşü tamamlayamadı ve 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Efes, önümüzdeki hafta Kızıl Yıldız'la içerde, Maccabi'yle deplasmanda karşılaşacak.

Anadolu Efes'in THY Euroleague'deki galibiyet serisi Petersburg'da son buldu. Üst üste 3 maç kazanan Lacivert-Beyazlılar, 21. hafta mücadelesinde Zenit'e 85-78 mağlup oldu.

Tibor Pleiss ve Rodrigue Beaubois'den yoksun mücadele eden Efes, ilk çeyreği 28-15, devreyi de 53-31 geride tamamladı. 3. çeyrekte toparlanan Ergin Ataman'ın takımı 11-24'lük çeyrek skoruyla farkı 9 sayıya indirdi: 64-55. Maçın bitimine 2 dakika kala 9-0'lık seriyle farkı 5'e kadar indiren Anadolu Efes, bu dakikada Zenit'in Kanadalı guardı Kevin Pangos'un üçlüğüne engel olamadı ve geri dönüş çabası yetersiz kalmış oldu.

Lacivert-Beyazlılar bu sonuçla 11 galibiyette kaldı. Xavi Pasqual yönetimindeki Rus ekibi ise son 6 maçta 5. galibiyetini elde ederek 12 galibiyete ulaştı.

Ev sahibinde Litvanyalı uzun Arturas Gudaitis 11 sayı-10 ribaundla double-double yaparken 24 verimlilik puanıyla maçın en etkili ismi oldu ve "maçın oyuncusu" seçildi. Efes'te Micic 23, Larkin 21 sayı üretti ancak bu iki yıldıza eşlik eden olmadı

Anadolu Efes'in serisine Zenit son verdi ile ilgili etiketler Anadolu Efes THY Euroleague Zenit St. Petersburg
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.