Zemheri 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zemheri, bu akşam nefes kesen yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Firuze ve Ertan'ın evlenmesi, Ayaz'ı derinden yaralıyor. Berrak'ın hamile olması ise işi çıkılmaz bir hale sokuyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Zemheri 10. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Son bölümde; Firuze ve Ertan'ın evlenmesi, Ayaz'ı derinden yaralıyor. Berrak'ın hamile olması ise işi çıkılmaz bir hale sokuyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Zemheri, bu akşam nefes kesen yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Zemheri 10. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ZEMHERİ 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zemheri dizisinin 10. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldiği anda sayfamızda olacak.

ZEMHERİ 9. BÖLÜM ÖZETİ

Firuze'yle Ertan'ın düğün yemeğine giden ve geçmişlerini açıklayan Ayaz'ın amacı aslında bambaşkadır. Firuze'nin Ertan'a kolay kolay teslim olmayacağı artık kesinleşir, Ayaz'la ikisini yeni bir yol beklemektedir.

Berrak bir yandan hamileliğini heyecanla yaşarken bir yandan da Firuze ve Ayaz'la ilgili yeni şüpheler edinmeye başlar. Yaşar kızının nasıl böyle bir karar verebildiğine hala inanamayıp acı çekerken, Aliye ve Sevda ise bu evliliği kendi adlarına avantaja çevirmek niyetindedir.

Firuze ve Ayaz girdikleri yeni mücadelede Ertan'la yeniden karşı karşıya gelecek, zafer mi yoksa yenilgi mi alacaklarını bilmedikleri bu yolda beklemedikleri bir sürprizle karşılaşacaklardır.

Zemheri 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Show TV televizyon fragman yeni bolüm ekran sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.