Zeljko Obradovic: 1999'da benim ülkem bombalanırken bu kadar konuşulmadı

Zeljko Obradovic'ten Ukrayna & Rusya yorumu... "1999’da benim ülkem bombalanırken insanların bu kadar konuştuğunu hatırlamıyorum. İnsanların tepki gösterip konuştuklarını hatırlamıyorum. Irak’ta, Suriye’de, Afganistan için de durum böyle. Ukrayna’da olan bitenler ile ilgili herkes konuşuyor ve bunu yapmaya hakları var. Elbette insan olarak savaşın her türlüsüne karşıyım."

Efsane koç Zeljko Obradovic, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali hakkında değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe Beko'dan ayrıldıktan sonra ülkesinde Partizan'ı çalıştırmaya başlayan Sırpk koç, takımının deplasmanda Litvanya'nın Lietkabelis takımına 93-78 yenildiği maçın ardından basın toplantısında, Avrupa'nın Ukrayna halkına gösterdiği yardımı, Savaş halinde olan diğer ülkeler için göstermediğini savundu.

Zeljko Obradovic'in sözleri bu şekilde:

“Hayır, herhangi bir açıklama yapmak istemiyorum. Hayatlarımızdaki ilk savaş bu değil. Ben 62 yaşındayım, birçok şeyi hatırlıyorum ama 1999’da benim ülkem bombalanırken insanların bu kadar konuştuğunu hatırlamıyorum. İnsanların tepki gösterip konuştuklarını hatırlamıyorum. Irak’ta, Suriye’de, Afganistan için de durum böyle. Ukrayna’da olan bitenler ile ilgili herkes konuşuyor ve bunu yapmaya hakları var. Elbette insan olarak savaşın her türlüsüne karşıyım. Savaş yüzünden bir kişinin bile ölmesi korkunç. Fakat bunu konuşacaksak, başka tarafları da var.”

Zeljko Obradovic: 1999'da benim ülkem bombalanırken bu kadar konuşulmadı ile ilgili etiketler zeljko obradovic Partizan eurocup
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.