Zelenskiy: Ben kendinizi korumanızı ve çocuk sahibi olmanızı istiyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, savaşta kahramanlık gösteren Ukraynalı askerlere ve çatışmalarda hayatını kaybeden Ukraynalı askerlerin ailelerine madalya verdi. Törendeki duygu dolu konuşmasında savaşta ve karşısında olan askerlere teşekkür ederek 'Ben kendinize dikkat edip korumanızı ve çocuk sahibi olmanızı istiyorum.' dedi.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş aralıksız sürerken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, savaşta kahramanlık gösteren Ukraynalı askerlere ve çatışmalarda hayatını kaybeden Ukraynalı askerlerin ailelerine madalya verdi.

'BEN KENDİNİZE DİKKAT EDİP KORUMANIZI VE ÇOCUK SAHİBİ OLMANIZI İSTİYORUM'

Generalleri ve ailelerini saygı duruşu için bir dakikalık sessizliğe davet eden Zelenskiy, "Sayın generaller ve kahramanlarımızın aileleri. Sizleri burada görmekten büyük onur duyuyorum. Maalesef bazı kahramanlarımızı Rusya’ya karşı savaşarak öldükleri için göremiyorum. Bir dakikalık sessizlikle başlamak istiyorum. Şimdi Marinskiy Sarayı’nın salonunda bulunuyoruz. Savaşa kadar bu salonda daha önce dünya liderliyle görüşülüyordu. Bugünden itibaren burada en iyileri ödüllendirmekten onur duyuyorum. Sizde ülkemizin liderlerisiniz. Bugünden itibaren bu salonu Ukraynalı kahramanların beyaz salonu olarak adlandıracağız. Ben hepinize ve savaşta olanlara teşekkür ederim. Ben kendinize dikkat edip bizi korumanızı ve çocuk sahibi olmanızı istiyorum. Çünkü böyle insanların çocuk sahibi olması Ukrayna için gururdur" ifadelerini kullandı.

 

 

SuperHaber

Zelenskiy: Ben kendinizi korumanızı ve çocuk sahibi olmanızı istiyorum ile ilgili etiketler Ukrayna asker Çocuk madalya Zelenskiy yapın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.