Zeki Müren'in günlük yaşamından ilk kez ortaya çıkan görüntüler... / VİDEO

Bomonti Antika Pazarı'nda altın değerinde kamera kayıtlarına ulaşıldı. "Bodrum Paşası" olarak bilinen Sanat Güneşi Zeki Müren'e ait ilk kez ortaya çıkan bu görüntüler, ünlü sanatçının günlük yaşamından ilginç kesitler sunuyor

Senarist ve yönetmen Mustafa Şahin, Bomonti Antika Pazarı'nda, Sanat Güneşi Zeki Müren'e ait 8 mm olarak siyah-beyaz kaydedilmiş kamera kayıtlarına ulaştı.

Orijinal video kaydında, Zeki Müren'in daha önce hiç yayınlanmamış görüntüleri yer alıyor.

Türk Sanat Müziği'nin en büyük isimlerinden Zeki Müren, Bodrum'da kaydedildiği tahmin edilen filmde; mayosu, gözlüğü ve taktığı uzun kolye ile görüntüleniyor.

1 dakika uzunluğundaki video kaydında, Zeki Müren'in yanında bulunan arkadaşlarıyla sohbet ettiği görülüyor. Müren'in bu sırada bir arkadaşına yaptığı el şakası da kameraya yansıyor.

Bu şaka çevredekilerin tebessümleri ile karşılanıyor. Kameranın kayıtta olduğunu fark eden Zeki Müren ise gülümseyerek kameramanla sohbet etmeye başlıyor.

Görüntüler Zeki Müren'in sahilde yaptığı yürüyüşten kesitlerle devam ediyor. / SuperHaber

Zeki Müren'in günlük yaşamından ilk kez ortaya çıkan görüntüler... / VİDEO ile ilgili etiketler Zeki Müren sanat güneşi görüntü
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.