Zekeriya Karaman'ın annesi Güneş Karaman vefat etti

Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman'ın annesi Güneş Karaman hayatını kaybetti. 91 yaşındaki Güneş Karaman'ın bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Kanal 7 Medya Grubu Başkanı Zekeriya Karaman'ın annesi Güneş Karaman, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Merhumenin cenaze namazının bugün ikindi namazında Fatih Camii'nde kılınacağı öğrenildi. Güneş Karaman'ın cenazesi, yarın cuma namazının ardından memleketi Aksaray'da toprağa verilecek.

ACI HABERİ ZEKERİYA KARAMAN DUYURDU

Zekariya Karaman, acı haberi şu sözlerle duyudu;

"Çok değerli varlığımız biricik annemi bu sabah rahmeti rahmana gönderdik. Allah makamını cennet etsin. Bütün geçmişlerimize rahmet olsun. Annemizin cenazesi bugün ikindi namazında Fatih Camii'nde kılınacaktır. Daha sonra cenazesi Aksaray'a götürülecek, yarın Cuma namazından sonra Aksaray’da defnedilecektir."

 

 

 

 

 

Zekeriya Karaman'ın annesi Güneş Karaman vefat etti ile ilgili etiketler vefat Kanal 7 Zekeriya Karaman Güneş Karaman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.