Zehra Çilingiroğlu'ndan aşk sürprizi!

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu aşık.

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre Zehra Çilingiroğlu, bir süredir, ünlü yapımcı Pelin Akad'ın oğlu Emre Kaynar ile birlikte. Birkaç hafta önce arkadaşları aracılığıyla Bodrum'da tatil yaparken tanışan Zehra Çilingiroğlu ile Emre Kaynar'ın çok iyi anlaştığı söyleniyor.

Yaptığı hareketler magazin dünyasında kısa sürede yayılan Zehra Çilingiroğlu’nun adı şimdide Emre Kaynar ile aşk iddialarına kavuştu. İkilinin bir süredir aşk yaşadığı iddia edilirken henüz çiftten doğrulama gelmedi.

Genç aşıkların ilişkilerine annelerinin yorumu ise merak ediliyor...

asferawerwetw

EMRE KAYNAR KİMDİR?

Henüz birkaç hafta önce Bodrum’da tatilde arkadaşları vasıtasıyla tanıştıkları iddia edilen Emre Kaynar ve Zehra Çilingiroğlu’nun birbirlerine aşık olduğu ve ikilinin oldukça iyi anlaştığı bilgisi verildi. Henüz yaşadıkları aşk konusunda somut bilgiler elde olmasada iddialar ikilinin birlikte olduğu yönünde. Çıkan haberler neticesinde ise Hülya Avşar’ın kızının yaşadığı aşk konusunda yapacağı açıklama merak ediliyor. Ayrıca Emre Kaynar’ın annesi Pelin Akad’ında ne söyleyeceği merak konusu oldu.

Zehra Çilingiroğlu'ndan aşk sürprizi! ile ilgili etiketler Zehra Çilingiroğlu Hülya Avşar pelin akad emre kaynar genç aşıklar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.