Zehra Çilingiroğlu arkadaşını görünce vazgeçti!

Eğitimine İngiltere’de devam eden ve tatil günlerini İstanbul’da geçiren Zehra Çilingiroğlu, önceki gün Akmerkez’deydi.

Arkadaşlarıyla AVM’deki eczaneye giden genç kız, hızma takabilmek için burnunu deldirmek istedi. Ancak kulağını deldiren arkadaşlarını gördükten sonra vazgeçti.

dfjklsdjfsdf

Zehra Çilingiroğlu kimdir?

Zehra Çilingiroğlu, Babası Kaya Çilingiroğlu ve Annesi Ünlü Sanatçı Hülya Avşar’ın 1997 Yıllındaki evliliklerinden bir sene sonra, 15 0cak 1998 tarihinde VKV Amerikan Hastanesi İstanbul’da dünyaya geldi. Zehra Çilingiroğlu, annesi Hülya Avşar İle birlikte İstanbul’da yaşıyor. Zehra Çilingiroğlu’nun eğitimi henüz yaş itibari devam etmektedir..

Zehra Çilingiroğlu’nun Müzik ve Oyuncu Dünyasında herhangi bir faaliyeti bulunmamaktadır.. Okuluna devam eden Zehra Çilingiroğlu’nun okul sonrasında ne yapacağı gibi bir söylenti bulunmamaktadır.. Annesinin Ünlü olmasıyla kendisine herhangi bir reklam veya oyunculuk teklifinin götürülüp götürülmediği ise gizliliğini koruyor ve sadece aile içinde bilinen bir şeydir..

Zehra Çilingiroğlu arkadaşını görünce vazgeçti! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Zehra Çilingiroğlu Akmerkez hızma deldirmedi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.