Zehir tacirlerine büyük operasyon! 100'den fazla şüpheli işte böyle yakalandı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul'un 25 ilçesinde düzenlenen narkotik operasyonlarında 104 şüpheli yakalandığını açıkladı. İşte operasyon anları...

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul'un 25 ilçesinde düzenlenen narkotik operasyonlarında 104 şüpheli yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle: 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce başta Kadıköy, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Şişli, Sarıyer, Beyoğlu, Esenyurt, Ataşehir ve Ümraniye ilçeleri başta olmak ilçeleri 25 ilçede hedeflenen 104 şahsa yönelik operasyon düzenlendi. Bu operasyonlarda; 3,5 kg bonzai Çeşitli miktarlarda, metamfetamin, esrar, skunk, uyuşturucu hap, silah ve para ele geçirildi. 104 şahsın tamamı yakalandı.

Zehir tacirlerine büyük operasyon! 100'den fazla şüpheli işte böyle yakalandı... ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya Operasyon uyuşturucu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.