Zayn Malik yeni şarkısıyla tozu dumana kattı!

Başarılı şarkıcı Sia ile yaptığı ''Dusk Till Dawn'' adlı single ile Twitter'da gündem olan Zayn Malik bugün en çok konuşulan isim oldu...

Yakışıklı şarkıcı Zayn Malik yine kendinden söz ettirmeyi başardı. Yıldız şarkıcı Sia ile yaptığı yeni düeti ''Dusk Till Dawn'' bir saat önce YouTube üzerinden yayına girdi.

Klibin 1996 yapımı 'From Dusk Till Dawn' filminden esinlenildiği görülüyor. Zayn ise klipte ajanlardan kaçarak çatışmaların ortasında kalıyor.

Twitter'da bir saat içinde trend topic listesinin en başına konan #DuskTillDown etiketi Zayn'i en çok konuşulan kişi yaptı

İşte Zayn Malik ve Sia'nın yeni düeti;

ZAYN MALİK KİMDİR?

zayn-malik-dusk-till-dawn

Zain Javadd Malik veya bilinen adıyla Zayn Malik, (12 Ocak 1993, Bradford, İngiltere), Pakistan asıllı, İngiliz şarkıcı ve söz yazarı. One Direction adlı müzik grubunun eski üyesidir.

Zayn Malik'in babası Pakistanlı Yaser Malik ve annesi İngiliz Tricia Malik'tir. Malik'in üç kız kardeşi var Doniya, Waliyha ve Safaa. Bradford'un East Bowling tarafında büyüdü. İlk okulda Lower Fields'a ve lisede Tong High School'a gitti. Zayn küçüklüğünü "Küçükken başa çıkılması zor biriydim. Biraz hiperaktiftim ki annem bile beni çocuk arabasında gezdirirdi." diye anlatıyor. Annesi de Zayn'i "Zayn bilgisayar başında şarkılara saatlerce eşlik ederdi." diye anlatıyor. Zayn Malik saçları yüzünden ilk iki okulundan atıldığını ama kız kardeşleri ile başka okula geçince uyum sağladığını söylemektedir.
Albümleri
Up All Night (2011)
Take Me Home (2012)
Midnight Memories (2013)
Four (2014)
Zayn Malik yeni şarkısıyla tozu dumana kattı! ile ilgili etiketler YouTube Twitter zayn malik sia
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.