Zarrab, Ebru Gündeş hakkında konuştu: yüzde 99 yalandı!

ABD'de devam eden davada tanık olarak konuşmaya devam eden Reza Zarrab, Ebru Gündeş ve kendisi hakkında çıkan magazin haberlerinin yüzde 99'unun yalan olduğunu belirtti.

Ebru Gündeş'in boşanma sürecinde olduğu eşi Reza Zarrab'ın, ABD'de devam eden ve Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'nın yargılandığı davada tanık sıfatıyla dinlenilmesine devam ediliyor.

Zarrab, kendisine yöneltilen soru üzerine medyada eşi Ebru Gündeş ve kendiyle ilgili çıkan magazinel haberlerin yüzde 99'unun yalan olduğunu söyledi.

"ÇOK FAZLA HABER ÇIKIYORDU"

Devam eden davada Hakan Atilla'nın avukatı Fleming, Zarrab'a "Türkiye'de çok ünlü bir kadınla evliydiniz, bu doğru mu?" diye sordu.

"Evet" cevabı veren Zarrab'a bu kez "İkiniz magazin sayfalarına çok çıkıyor muydunuz?" diye soruldu. Zarrab ise "Sürekli. Hakkımızda gazete ve dergilerde çok fazla haber çıkıyordu" dedi.

"HABERLERİNİN YÜZDE 99'U YALANDI"

Avukat Fleming, Zarrab'a magazin basınının çektiği lüks yaşamını gösteren bazı fotoğrafları sordu. Zarrab "Bu fotoğraflar medya tarafından gizlice çekilmiş ve yayınlanmış görüntülerdir. Basında bizle ilgili çıkan haberlerin yüzde 99'u uydurma ve yalan haberlerdi" dedi.

1579143_0_1459148794ZSW8x

Zarrab, Ebru Gündeş hakkında konuştu: yüzde 99 yalandı! ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Reza Zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.