Zarrab, alkol, kadın ve uyuşturucu için gardiyanlara rüşvet vermeye çalışmış!

Mehmet Hakan Atilla'nın avukatı Victor Rocco açılış konuşmasında Zarrab'ın hapis cezasından kurtulmak için yalan söylemeye hazır olduğunu söyledi ve güvenilir olmadığını açıkladı. Rocco, Zarrab'ın içki, uyuşturucu ve kadın için ABD cezaevi gardiyanlarına da rüşvet verdiğini öne sürdü.

Savunma makamının avukatı olan Rocco, ‘Hakan Atilla ile Zarrab’ın seyrek olarak iletişim kurduğunu ve birbirlerini sevmediklerini’ de söyledi. Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın avukatı Victor Rocco, Reza Zarrab’ın içki, uyuşturucu ve kadın için ABD cezaevi gardiyanlarına da rüşvet verdiğini öne sürdü.

zarrab-bb3

New York'taki mahkemenin ilk gününde Savcılık resmen Zarrab'ın “suçlu” olduğunu kabul ettiğini açıklamış, Zarrab'ın itirafçı olduğunu kamuoyuna açıklamıştı.

İDDİANAMEDE 6 SUÇLAMA VARDI, ZARRAB 7 SUÇTAN “SUÇLU” OLDUĞUNU KABUL ETTİ

Reza Zarrab hakkında yazılan iddianamede, birbiriyle bağlantılı ABD'nin İran yaptırımlarını delmek, Amerikan bankalarını ve finans sistemini dolandırmak ile kara para aklamak suçlarından hakkında 6 ayrı suç isnadı bulunuyordu.


Ancak Zarrab, 7 suçtan “suçlu” olduğunu itiraf etti. Zarrab'ın “suçlu” olduğunu kabul ettiği 7. Suç, hapishanede bulunduğu dönemde gardiyanlardan birine rüşvet vermeye çalışmak.
Zarrab, alkol, kadın ve uyuşturucu için gardiyanlara rüşvet vermeye çalışmış! ile ilgili etiketler Reza Zarrab ABD dava Türkiye Rıza Sarraf
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.