Zara Türkiye'den çekiliyor mu? İddialara yanıt geldi!

İspanyol merkezli giyim ve aksesuar markası Zara'nın Türkiye'den çekileceği iddiaları sosyal medyada ve bazı haber kaynaklarında gündeme düştü. Bu iddialar sonrasında 'Zara Türkiye'den çekiliyor mu?' sorusu kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Zara Türkiye'den çekildi mi? İşte ayrıntılar...

Zara, dünyanın en büyük 3 hazır giyim şirketinden biri olarak, INDITEX grubu bünyesinde yer alan mağazalardan biridir. Türkiye'de Zara'nın, Zara Woman, Zara Studio, Zara Man, Zara TRF (Trafaluc), Zara Basic, Zara Kids, Zara Kids Studio ve Zara Home olmak üzere farklı koleksiyonları ve ek mağazaları bulunuyor. Peki Zara Türkiye'den çekildi mi? İşte ayrıntılar...

Zara Türkiye'den çekiliyor mu? İddialara yanıt geldi!

Sosyal medyada 'Zara Türkiye'den çekildi' haberlerinin yayılması ardından Zara'nın Türkiye kolu INDITEX konu hakkında açıklama yaptı.

ZARA TÜRKİYE'DEN ÇEKİLDİ Mİ?

Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, Zara çalışanları tarafından yapılan açıklamalarda, firmanın Türkiye'den çekilme kararı olduğu iddia edilmiştir. Ancak bu tür iddiaların doğruluğunu teyit etmek için haber servisleri ve yetkililer tarafından yapılan resmi açıklama bunun aksini gösterdi.

Zara'nın Türkiye'den çekilmesi, Türkiye ekonomisi ve istihdama etkisi açısından önemli bir konu olduğundan, bu haberin doğruluğu veya yanlışlığı konusunda şirket yetkilileri ve ilgili makamlar tarafından resmi bir açıklama beklendi.

Bunun üzerine INDITEX grubu yaptığı açıklamada şu an için Zara'nın Türkiye'den çekileceği yönünde iddiaları yalanladı.

Zara Türkiye'den çekiliyor mu? İddialara yanıt geldi! ile ilgili etiketler Zara
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.