Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı izle! Cemre köşeye sıkışıyor!

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının merakla edilen reyting rekortmeni dizisi Zalim İstanbul, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin hayranları yeni bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Cemre'nin yaşadıkları bu akşama damga vurmayı başarıyor. İşte Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı izle! Cemre köşeye sıkışıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı izle! Dizinin hayranları yeni bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Cemre'nin yaşadıkları bu akşama damga vurmayı başarıyor. Kanal D ekranlarının merakla edilen reyting rekortmeni dizisi Zalim İstanbul, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı izle! Cemre köşeye sıkışıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

ZALİM İSTANBUL 12. SON BÖLÜM ÖZETİ

Cemre'nin Antakya'ya gönderilmesine kayıtsız kalamayan Cenk, yolunu kesip gönderilmesine engel olur. Cemre’nin Antakya’ya gitmediği haberi çok geçmeden Karaçay köşküne de ulaşır.

Agahtan önce haberi alan ve Cenk ile Cemre’den hesap sormaya giden Ceren’i ise beklemediği bir sürpriz karşılar.

Cemre, artık kendine yeni bir yol çizme arayışındadır. Seher, Cemre’ye kapattığı kapının vicdan azabıyla yanıp tutuşurken, Cemre’den ilk haber alan kişi Civan olur.

Cemre kendi dünyasına kapanmışken kendini yine Nedim’in yanı başında bulur. Agah ise Cemre’yi uzak tutmak için daha büyük bir önlem alma arayışına girer.

Ne yaparsa yapsın annesinin Cemre'den vazgeçmediğini gören Ceren ise, onu hayatlarından tamamen çıkarmaya kararlıdır. Seher duruma el koyar ve Ceren’in yanında tavır alır ta ki Ceren’i Nedime eziyet ederken kendi gözleri ile görene kadar.

Cenk, Cemre'nin izini bulmak için uğraşırken Şeniz, oğlunu Cemre’den o kızdan uzak tutmaya kararlıdır. Cenk ise Cemre'yi bulur ve ona beklemediği şaşırtıcı bir teklif yapar.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ZALİM İSTANBUL 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

ZALİM İSTANBUL KONUSU

Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

ZALİM İSTANBUL OYUNCULARI

Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Neriman), Gamze Demirbilek (Nurten)

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı izle! Cemre köşeye sıkışıyor! ile ilgili etiketler Kanal D Zalim İstanbul 23 Eylül
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.