Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'tan 37 sayı fark yedi

Thy Euroleague'in 15. haftasında Zalgiris Kaunas'a konuk olan Fenerbahçe Beko, Litvanya devinden 37 sayı fark yedi: 99-62. Maçın ilk çeyreğinde sadece 7 sayı üretebilen Sarı-Lacivertliler son 8 maçında 7. yenilgisini aldı ve 5 galibiyette kaldı.

Fenerbahçe'nin THY Euroleague'deki peş peşe yenilgileri sürüyor. 15. haftada Litvanya devi Zalgiris Kaunas'a konuk olan Sarı-Lacivertliler, ilk çeyreği 24-7 biten maçı 99-62 kaybederek üst üste 3'üncü, son 8 maçtaki 7. yenilgisini aldı.

İlk çeyrekte rakip potaya sadece 7 sayı atabilen Igor Kokoskov'un takımı soyunma odasına 51-31 geride girdi. 3'üncü çeyrekteki tablo da ilkinden farklı değildi: 30-16. Fark açıldıkça maçtan iyice kopan Fenerbahçe Beko, tarihi bir fark yedi. 

Çek pivot Jan Vesely'den yoksun çıktığı maçta 2. gün önce de evinde Olimpia Milano'ya yenilen Sarı-Lacivertlilerin 15 maçta sadece 5 galibiyeti bulunuyor.

6 maçlık yenilgi serisinin ardından kendine gelen ve Panathinaikos, Baskonia ve Fenerbahçe Beko'yu mağlup eden Zalgiris ise galibiyet sayısını 8'e yükseltti.

Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'tan 37 sayı fark yedi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko THY Euroleague Zalgiris Kaunas
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.