Fenerbahçe Beko'da kanama dinmiyor!... Zalgiris Kaunas'a da mağlup oldular

Fenerbahçe Beko, Kaunas deplasmanında kayıp... THY Euroleague'in çift maç haftasında ilk olarak Bayern Münih'e konuk olan Sarı-Lacivertliler, eşit galibiyet sayısında olduğu rakibine 71-63 mağlup olmuştu. Djordevic'in takımı 3 galibiyette kaldı. Litvanya devi ise 9'da 0'la başladığı sezonda üst üste 2. kez kazandı.

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 11. haftasında Zalgiris Kaunas'a deplasmanda 86-75 mağlup oldu. Son yedi maçta bir kez kazanabilen Sarı-Lacivertliler'de kanama devam ediyor...

THY Euroleague'in çift maç haftasında ilk olarak Bayern Münih'e konuk olan Fenerbahçe Beko, eşit galibiyet sayısında olduğu rakibine 71-63 mağlup olmuştu. Fransız guard Nando De Colo Almanya'daki performansıyla eleştirilerin odağındaki isim olmuştu.

Sasha Djordevic yönetimindeki Kanarya, Zalgiris'i 18 bin seyircisi önünde mağlup edip moral bulmak amacındaydı ancak başaramadı.

Sezona 9'da 0'la başlayan Kaunas ekibi ise salı akşam Panathinaikos'u 76-69 mağlup ederek aradığı özgüven bulmuştu. Jure Zdovc'un takımı üst üste 2. galibiyetini aldı.

Fenerbahçe Beko'da kanama dinmiyor!... Zalgiris Kaunas'a da mağlup oldular

BASKETBOLUN VİTOR PEREİRA'SI MI?

Sasha Djordevic'in maç sonu açıklamaları şöyle:

"İkinci çeyrek, gerçekten bu tarz bir atmosferde bu şekilde oynanmamalı. Her pozisyonda sorumluluğu almanız gerekiyor. Sorumlu olmak gerekiyor. Üçüncü çeyreğe çok daha iyi başladık. Hep bir top yaklaştık ama şutlar, atışlar geldi. Özellikle Kalnietis muhteşem oynadı. Çok iyi oyun kurdu. 11 sayı,11 asistle oynadı. Ulanovas’ın da inanılmaz şutları oldu. Özellikle skor olarak yaklaştığımızda canımızı yakan üçlükleri oldu."

Fenerbahçe Beko'da kanama dinmiyor!... Zalgiris Kaunas'a da mağlup oldular - Resim : 2

Fenerbahçe Beko'da kanama dinmiyor!... Zalgiris Kaunas'a da mağlup oldular ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Zalgiris Kaunas THY Euroleague Alexandar Djordevic
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.