Zahide Yetiş Mutfak Bahane'den neden ayrıldı?

ATV ekranlarında ilk sezonuyla büyük bir başarı yakalayan Mutfak Bahane programındaki sunucu değişikliği herkesi şok etti. İlk sezonda Zahide Yetiş ile iyi bir reaksiyon yakalayan Mutfak Bahane programının 2. sezon sunucusu Derya Taşbaşı oldu. Peki, Zahide Yetiş neden Mutfak Bahane’den ayrıldı?

ATV ekranlarının gündüz kuşağında yayınlanan Mutfak Bahane programında şok bir gelişme yaşandı. Her hafta 5 yarışmacının 5 tam altın kazanmak biçin yarıştığı Mutfak Bahane’nin ilk sezonunda sunucu koltuğunda Zahide Yetiş oturmaktaydı.

Zahide Yetiş Mutfak Bahane’den Ayrıldı Mı?

ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programlarından Mutfak Bahane’nin 2. sezonunda sunucu değişikliğine gidildi. İlk sezonda yer alan başarılı sunucu Zahide Yetiş yerini Derya Taşbaşı’ya bıraktı. Zahide Yetiş’in Mutfak Bahane’den ayrılışının nedeni olarak ise yüksek ücret istemesi gösterildi.

Zahide Yetiş Mutfak Bahane'den neden ayrıldı?

Daha öncesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş’le Gelin Görün isimli yarışmayı sunan başarılı ismin Mutfak Bahane programından neden ayrıldığı konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Zahide Yetiş Mutfak Bahane'den neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Zahide Yetiş Derya Taşbaşı Mutfak Bahane
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.