Zahide Yetiş, huzurevi skandalına ateş püskürdü!

Show TV ekranlarında yayınlanan, Zahide Yetiş'in sunuculuğunu üstlendiği Zahide Yetiş'le programında huzur evindeki işkence videoları gündeme damgasını vurdu. Huzur evinde yaşlılara yapılan işkence görüntülerini ortaya çıkaran Zahide Yetiş, programında "Siz kimsiniz ya? Hiç mi Allah'tan korkun yok." şeklinde isyan etti.

Haber 7'nin haberine göre, Show TV ekranlarının ilgi ve beğeniyle izlenen, Zahide Yetiş'in sunuculuğunu gerçekleştirdiği Zahide Yetiş'le programında huzur evinde yaşlı bir kadına yapılan akıl almaz işkenceleri ekranlara taşıdı.

Huzur evinde yaşlılara yapılan işkence görüntülerini ortaya çıkaran Zahide Yetiş, programında "Siz kimsiniz ya? Hiç mi Allah'tan korkun yok." şeklinde isyan etti. Akıllara durgunluk veren bu işkence görüntüleri izleyiciler tarafından da büyük tepki topladı.

TEK KELİME İLE VİCDANSIZLAR

İzleyenlerin vicdanını sızlatan görüntülerde başlarına eşarp takan iki hasta bakıcının oldukça yaşlı ve hasta olan bir kadınla dalga geçtiği görülüyor. "Seni almaya geldik" diyerek yaşlı kadını ölüme gideceğine inandırmaya çalışan iki vicdan yoksunu, uzun süre insan onurunu ayaklar altına almayı sürdürüp, kahkahalar eşliğinde bu ahlaksızlığı devam ettiriyor.

huzurevinde-skandal-goruntuler-zahide-yetis-isyan-etti--10074737

"SİZ KİMSİNİZ YA, SİZ KİMSİNİZ!"

Programın sunucusu Zahide Yetiş, bu görüntülerin WhatsApp ihbar hattına geldiğini belirterek şöyle devam etti: "Bu onların da annesi olabilirdi, sizin de anneniz olabilirdi. Ben bu görüntüleri izleyince çok kötü oluyorum. Siz kimsiniz ya, siz kimsiniz! Sizin hiç mi utanmanız, Allah'tan korkunuz yok? Her zaman söylüyorum; çok iyi huzur evlerimiz var ancak arada da böyle kendini bilmezler çıkabiliyor."

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Bu görüntülerin ardından harekete geçen Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, kişiler ve huzurevi hakkında gerekli incelemenin başlatılacağını bildirdi.

Zahide Yetiş, huzurevi skandalına ateş püskürdü! ile ilgili etiketler Zahide Yetiş Show TV huzurevi skandal yaşlılar
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.