Zafer Partisi'nden yerel seçim kararı! Ümit Özdağ'dan İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki: Vaktini İstanbul'a ayırmak yerine...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, mart ayında yapılacak yerel seçimler için partisinin seçim kararını duyurdu. Özdağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Siyaset gündemi yerel seçim ile meşgulken parti liderlerinden dikkat çeken açıklamalar geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ardından Ümit Özdağ da yerel seçim kararını duyurdu. Özdağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da sert sözlerle eleştirdi. İşte detaylar...

Türkiye'de gözler mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere çevrilmişken parti liderlerinden önemli açıklamalar geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçimlerde ittifak yapmayarak kendi adaylarını çıkaracaklarını açıkladı.

ÜMİT ÖZDAĞ YEREL SEÇİM KARARINI DUYURDU!

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da yerel seçim kararını duyurdu. Özdağ, parti olarak yerel seçimlerde kendi adaylarını çıkartacaklarını belirtti.

"Kimse bize 'partiler üstü' masalını anlatmasın" diyen Özdağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN İMAMOĞLU İÇİN SERT ELEŞTİRİLER

"İstanbul'da, 5 yıl süreyle hizmet imkanını doğru dürüst değerlendirmeyip, kendi kişisel kariyer planlamasını yapan bir belediye başkanının İstanbul için faydalı olacağını düşünmüyorum" diyen Özdağ, İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Zafer Partisi'nden yerel seçim kararı! Ümit Özdağ'dan İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki: Vaktini İstanbul'a ayırmak yerine...

"VAKTİNİ İSTANBUL'A AYIRMAK YERİNE..."

Sözcü Gazetesi'ne konuşan Özdağ, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

"İmamoğlu geçen seçimlerde çok büyük bir destek bularak seçimleri kazandı. Bunu doğru bir şekilde değerlendirmesi durumunda bugün böyle bir konuyu konuşmuyor olurduk ama İmamoğlu vaktini İstanbul'a ayırmak yerine sürekli Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığı üzerinde durdu ve bugün gelmiş olduğumuz yer, “Beni desteklerseniz kazanırım” noktası."

Zafer Partisi'nden yerel seçim kararı! Ümit Özdağ'dan İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki: Vaktini İstanbul'a ayırmak yerine... ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.