Zafer partililer deprem gönüllüsü gençleri böyle kandırmış! Yüzlerce vatandaş havaalanında kaldı!

Sosyal medyada paylaşılan bir video, tüm Türkiye'nin yüreklerinin dağlandığı bu günlerde hala 'siyaset' yapmaya çalışanlara 'pes' artık dedirtti.

Tüm Türkiye el birliğiyle 10 ili büyük derecede etkileyen iki depremin izlerini silmek içim seferber oldu.

AFAD ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, toplanarak deprem bölgelerine intikat etmeye çalıştı. Ancak sosyal medyada paylaşılan bir video, bu acı günde siyasi amaç güdenleri resmen gözler önüne serdi.

BU KADAR DA OLMAZ

Video çeken bir genç, kurtarma ekiplerinde gönüllü olmak istediklerini ve bir sitede başvuru yaptıklarını açıkladı. Daha sonrasında 200'e yakın vatandaş, deprem illerine gitmek için havalimanında toplandı.

Burada bekleyen vatandaşlar, bilmeden Zafer Partisi'nin ekibine dahil olduklarını ve saatlerce bekledikten sonra "AFAD bölgeye gitmek için izin vermiyor" diyerek havalimanında bırakıldıklarını söyledi. 

Zafer partililer deprem gönüllüsü gençleri böyle kandırmış! Yüzlerce vatandaş havaalanında kaldı! ile ilgili etiketler deprem Zafer Partisi AFAD
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.