Zafer Partili Bartu Soral, Mansur Yavaş'ın Ankapark oyununu deşifre etti!

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral, Ankara’nın dünya çapında sayılı tematik parklarından biri olan ve Mansur Yavaş tarafından çürümeye terk edilen Ankapark ile ilgili konuya açıklık getirdi. Soral katıldığı bir televizyon programında “Yavaş'ın Ankapark’ın Merlin firmasına önce satma teklifinde bulunduğunu ardından da aylık 400 Bin dolar istediklerini” belirtti.

2019 yılının Mart ayında büyük bir heyecanla açılan Ankapark, Ankara Büyükşehir Belediye'sine (ABB) Mansur Yavaş’ın göreve gelmesinin ardından ilk ve tek icraatı olarak üzerinden bir yıl geçmeden kapatılmıştı. 2020 yılının Şubat ayında kapanan Ankapark’ın oyuncakları da çürümeye bırakılmıştı.

Bununla da yetinmeyen Mansur Yavaş, o dönemde vatandaşlara rehber eşliğinde turlar düzenleyip çürüyen oyuncakları sergilemişti.

Zafer Partili Bartu Soral, Mansur Yavaş'ın Ankapark oyununu deşifre etti!

''YAVAŞ ÖNCE SATMAK İSTEDİ...''

Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bartu Soral de bu konuya açıklık getirdi. Soral katıldığı bir televizyon programında “Yavaş'ın Ankapark’ın Merlin firmasına önce satma teklifinde bulunduğunu ardından da aylık 400 Bin dolar istediklerini” söyledi.

Soral şöyle devam etti: “Bundan 2 buçuk yıl önce dünyanın en önemli tematik park işletmecilerinden biri olan Merlin firmasının Ankapark’ın işletilmesine talip olduğunu ancak Mansur Yavaş’ın önce satalım teklifinde bulunduğunu firmanın biz satın almak istemiyoruz işletmek için geldik cevabına karşı aylık 400 Bin Dolar istediğini söyledi.”

Zafer Partili Bartu Soral, Mansur Yavaş'ın Ankapark oyununu deşifre etti! ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Ankapark

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.