Zafer Arapkirli'nin o paylaşımına flaş yanıt: Yusuf Alabarda 'ibrik' paylaşımını hatırlattı

Muhalif gazeteci Zafer Arapkirli'nin 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili yaptığı paylaşıma flaş yanıt geldi. Arapkirli'nin daha önce yaptığı 'ibrik' paylaşımına dikkat çeken Yusuf Alabarda "İbriği beğenen adamın Çanakkale Köprüsünü beğeneceğini mi zannediyorsun?" dedi.

Ülke TV'de Turgay Güler'in sunduğu 'Sıradışı strateji' programında muhalif gazeteci Zafer Arapkirli'nin 1915 Çanakkale Köprüsü'ne yönelik paylaşımı gündem oldu. Gazeteci Yusuf Alabarda, Arapkirli'nin daha önce yaptığı 'ibrik' paylaşımını hatırlattı.

Alabarda, "İbriğe övgü, Çanakkale Köprüsü'ne yergi... İbriği beğenen adamın Çanakkale Köprüsünü beğeneceğini mi zannediyorsun?" ifadelerini kullandı.

Muhalif gazeteci Zafer Arapkirli, Twitter hesabından 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili yaptığı paylaşımda "Biri bana, sıradan bir İstanbullu'nun (18 milyon) Ya da bir Ankaralı'nın (6 milyon), ya da bir İzmirli'nin (4,5 milyon) Çanakkale Köprüsü'ne, "niye ve nereden nereye gitmek için kullanacağını" (ve 200 TL ücret ödeyeceğini) anlatsın" ifadelerini kullanmıştı.

Zafer Arapkirli'nin o paylaşımına flaş yanıt: Yusuf Alabarda 'ibrik' paylaşımını hatırlattı

Arapkirli, İBB'nin mezarlıklara 'ibrik' koymasını övdüğü paylaşımda ise şunları söylemişti:

"TEŞEKKÜRLER İBB…

Ya evden götürürüz kabımızı, ya da mezarlar arasında dolaşan “sucu çocuklar” sağlar bu hizmeti. Onlar da bayramlar harici yoktur. İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı iyi düşünmüş bunu. Basit ama, önemli bir hizmet. Ölmüşlerinin ruhu şad olsun. Teşekkürler"

Zafer Arapkirli'nin o paylaşımına flaş yanıt: Yusuf Alabarda 'ibrik' paylaşımını hatırlattı - Resim : 2

 

Zafer Arapkirli'nin o paylaşımına flaş yanıt: Yusuf Alabarda 'ibrik' paylaşımını hatırlattı ile ilgili etiketler Turgay Güler İBB zafer arapkirli yusuf alabarda 1915 çanakkale köprüsü ibrik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.