Zafer Algöz'ün bu sözleri genç kadın komedi oyuncularını kızdıracak!

Başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz'ün paylaştığı 'Görevimiz Tatil' adlı komedi filminin Birgi'deki çekimleri tamamlandı.

Filmde karı kocayı oynayan ikiliden Zafer Algöz, Şener Şen'in büyük bir aktör olduğunu ancak komedyen olmadığını dile getirdi ve “Cem Yılmaz, stilinde Türkiye'nin tartışmasız bir numarası. Ata Demirer kıymetlidir. Şahan Gökbakar ise benim tarzım bir komedyen değil” şeklinde konuştu.

Filmin gişesiyle ilgili tahminde bulunmakta zorlandığını söyleyen Akbağ ise, “Eskiden filmler birbirlerini destekliyordu. Pasta bölündü. Eskisi gibi milyon gişeler zor” açıklamasını yaptı.

3959979

“DEMET VE YASEMİNDEN BAŞKA KADIN KOMEDYEN YOK”

Demet Akbağ’dan sonra söz alan Zafer Algöz ise, “Demet ile iyi bir karı koca olduk. Uzun yıllardır evliymişiz gibi sette bakışarak anlaştık. Hayatımda ilk defa katavan kullandım” derken sözlerini, “Türkiye’de Demet Akbağ ve Yasemin Yalçın’ın dışında komedi oynayabilecek kadın oyuncu görmüyorum, pek yetişmiyor” diyerek noktaladı ve yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

DLhAtx0WsAAYhrv

GÖREVİMİZ TATİL

Demet Akbağ, ‘Görevimiz Tatil’ adlı bir aile komedisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmde Akbağ’ın başrol arkadaşının Zafer Algöz olduğu öğrenildi. SugarWorkz ve TAFF yapımı film, iki usta oyuncuyu ilk kez bir araya getirmiş olacak. Senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda da Murat Şeker oturuyor.

Zafer Algöz'ün bu sözleri genç kadın komedi oyuncularını kızdıracak! ile ilgili etiketler Demet Akbağ Cem Yılmaz Ata Demirer Şahan Gökbakar yasemin yalçın Zafer Algöz gorevimiz tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.