Z. Algöz: 'Akbabalar gözünüz aydın... Mahmut Hocamız da gitti...'

Yeşilçam'ın usta ismi Münir Özkul 93 yaşında hayatını kaybetti. Özkul'un ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarında başsağlığı mesajı yayınladı.

Zafer Algöz

Münir Özkul vefat etti..Her sene "öldü"diye yalan haber yapan akbabalar gözünüz aydın..Mahmut Hocamız da gitti..

Tarkan
Münir Özkul... Biz onu çok sevdik çok. Başımız sağ olsun. Nur içinde yatsın.

Göksel Arsoy: Münir Özkul Bakırköy’de bizlerin ağabeyiydi. Hem sinema hem sahne hem de tiyatroda sanatıyla kendini ispat etmiş çok önemli bir oyuncuydu. O bizlere Bakırköylü Sanatçılar Derneği’nde daima önderlik etti. Bizlere sanatın en güzel, en şık ve büyük saygı duyulması icap eden bir nesne olduğunu işledi. Birçok filmde beraber oynadık. Dolasıyla onun hakkında konuşacak en etkili bir insan benim. Çok üzüldüm fakat şöyle de düşünüyorum. Sevgili ağabeyim çok çekti, uzun yıllardır yatıyor. Allah böyle istedi, Allah rahmet eylesin. Bu arada şunu da söylemek istiyorum. Maalesef Yeşilçam’dan giden bu büyük sanatçıların yerleri dolmadı, onların çapında bu kıymette oyuncular gelmedi. Buda ayrı bir üzüntü. Işıklar içinde yatsın, Allah gani gani rahmet eylesin.

Işın Karaca
İnsanın inanası gelmiyor.. Mekanın cennet olsun büyük usta.. İlişkimiz ne güzeldi. Ağlatırken güldürdün. Gülerken ağlattın.. Ama hikayemizin sonu hep mutlu biterdi.. Teşekkürler büyük usta..

Acun Ilıcalı
Sinemamızın efsane ismi, değerli sanatçı Münir Özkul’un vefatından büyük üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Hadise
Büyük usta Münir Özkul'a Allah'tan rahmet diliyorum... Güle güle Mahmut hoca...

İbrahim Tatlıses
Yeşilçam’ın koca çınarı, büyük usta Münir Özkul’u kaybettik, çok üzgünüm... Ailesinin, sevenlerinin ve sinemamızın başı Sağ olsun... ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

Z. Algöz: 'Akbabalar gözünüz aydın... Mahmut Hocamız da gitti...' ile ilgili etiketler zaferalgoz gokselarsoy münirozkul
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.