Yüzündeki değişimle dikkat çeken Engin Altan Düzyatan'dan estetik iddialarına yanıt

Koçum Benim, Kampüsistan, Diriliş Ertuğrul, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı gibi yapımlardaki başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettiren, son olarak Star TV'de ekrana gelen Çöp Adam dizisindeki Tamer Yılmaz rolüyle izleyici karşısına çıkan Engin Altan Düzyatan'ın yüzündeki büyük değişiklik dikkat çekmişti. Hakkında estetik yaptırdığı yönünde iddialar ortaya atılan 43 yaşındaki oyuncu konuyla ilgili açıklamada bulundu.

2014 yılında Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar ile nikah masasına oturan ve bu evliliğinden Emir Aras ve Alara adlarında iki çocuğu bulunan yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan son dönemde yüzündeki değişimle adından söz ettirmişti. Çöp Adam dizisiyle şimdilerde ekranlarda olan Düzyatan'ın yüzüne estetik operasyon yaptırdığı öne sürülmüştü.

Yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken Engin Altan Düzyatan, Hürriyet Gazetesi'nden Hakan Gence'ye röportaj verdi. Ünlü oyuncu, kendisine yöneltilen ''Estetik haberleri çıktı. Doğru muydu?'' sorusuna da cevap verdi.

 

''ESTETİĞİM YOK''

Son görüntüsünün gündem olması ve estetik yaptırdığı iddiaları hakkında konuşan Düzyatan, ''Estetiğim yok, burnumu yaptırmadım. Elmacıkkemiklerime, çeneme dolgu, botoks filan da yaptırmadım.'' diyerek iddialara son noktayı koydu.


''BAKIMLARIMI DÜZENLİ OLARAK YAPTIRIYORUM''


Yakışıklı oyuncu açıklamasının devamında ise şunları söyledi: ''Sonuçta yüzüyle iş yapan insanlarız. Çok fazla mimik yapıyorum. Kendime ama özellikle yüzüme herkese oranla daha iyi bakmam gerek. Rutinlerimi uyguluyorum, tüm bakımlarımı düzenli olarak yaptırıyorum. Kendimi değiştirmek gibi bir derdim yok. Bu konuyla ilgili çıkan fotoğrafın açıkçası iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. O fotoğraf çok hasta olduğum bir sabah, 8.00’de, uykusuz geçen birkaç gecenin üzerine, ekran üzerinden çekilmiş. Ben doğruları söyleyeyim de sonuç olarak herkes istediğini düşünmekte serbest.''

İşte Engin Altan Düzyatan'ın son hali:

Yüzündeki değişimle dikkat çeken Engin Altan Düzyatan'dan estetik iddialarına yanıt - Resim : 2

Yüzündeki değişimle dikkat çeken Engin Altan Düzyatan'dan estetik iddialarına yanıt - Resim : 3

Yüzündeki değişimle dikkat çeken Engin Altan Düzyatan'dan estetik iddialarına yanıt - Resim : 4

Yüzündeki değişimle dikkat çeken Engin Altan Düzyatan'dan estetik iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan estetik Sosyal Medya Çöp Adam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.