Yüzündeki değişimle çok konuşulan Rafet El Roman'dan botoks paylaşımı! ''Etkisini yitiriyor''

Yüzündeki değişimle gündeme gelen Rafet El Roman, botoks yaptırdığını söylemişti. Ünlü şarkıcıdan yüzündeki botoks işlemi ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

Son dönemlerde yüzündeki değişimle çok konuşulan Rafer El Roman'dan yüzündeki değişimle ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Geçtiğimiz günlerde yüzündeki değişimle ilgili konuşan Rafet El Roman botoks yaptırdığını söylemişti. Ünlü şarkıcı açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Birkaç yerimize doktor arkadaşlar sağ olsun botoks yaptı. Ama öyle göründüğü gibi de değil. İlk zamanlarda ekranlarda tuhaf görünüyordu. Şimdi baktığınız zaman normal görünüyorum.  O görüntü nasıl ortaya çıktı, ben de çözemedim. Sanırım ışıktan kaynaklandı. Ama öyle görüldüğü gibi bir vahim durum yok. Aslında arkadaşlar sahne insanı olunca insan biraz da merak ediyor. Çevremizde bu konuda bilgili olan sevenlerimiz, arkadaşlarımız var. Sürekli davet ediyorlar. Güzel kremlerimiz var, yok efendim bakım yapalım. Benim de yaş ilerledikçe bu tür şeyler ilgimi çekiyor. Bu estetik olayı son zamanlarda dünyayı sarmış bir durumda. Benim komşularım bile yaptırıyor. Herkes yaptırıyor." 

BOTOKS AÇIKLAMASI: ETKİSİNİ YİTİRİYOR

Rafet El Roman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yüzündeki botoksun etkisini yitirdiğini söyledi. Ünlü şarkıcı paylaşımına şu notu düştü:

''Şükürler olsun yüzümdeki botoks etkisini yavaş yavaş yitiriyor. Her gün sıcak kompres yapmaktan çok sıkıldım. Acilen bir tatile ihtiyacım var.''

Yüzündeki değişimle çok konuşulan Rafet El Roman'dan botoks paylaşımı! ''Etkisini yitiriyor''

Yüzündeki değişimle çok konuşulan Rafet El Roman'dan botoks paylaşımı! ''Etkisini yitiriyor'' ile ilgili etiketler Rafet El Roman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.