Yüzünde maske asılı halde bulundu!

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan 31 yaşındaki Oğuz Nalkesen, araç çekme halatıyla bir duvara asılı halde bulundu. Jandarma ekipleri yüzünde maske olduğu görülen Nalkesen'in ölümünün intihar mı yoksa intihar süsü verilmiş cinayet mi olduğunu araştırıyor. Bu arada Nalkesen'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda "Herkes ölümden korkuyor. Çünkü herkes nur içinde yatmayacağını iyi biliyor” dediği görüldü.

Şüpheli olay, saat 13.30 sıralarında Alanya Çıplaklı Mahallesi Asmaca Yaylası yolu üzerindeki yol kenarında yaşandı.

Oğuz Nalkesen adlı kişi sahibi olduğu aracın yanındaki duvarda boynundan asılı halde bulundu. 

Araca ait çekme halatı ile asılı olan Nalkesen'in yüzünde ise maskesinin takılı olduğu görüldü.

Nalkesen'i görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, 31 yaşındaki adamın öldüğünü belirledi. 

Yüzünde maske asılı halde bulundu!

ALKOL ALIP İNTİHAR MI ETTİ?

Aracının yanında bir süre alkol aldıktan sonra çekle halatı ile intihar ettiği düşünülen Nalkesen'in cesedi savcı ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Oğuz Nalkesen'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda belli olacak. 

Yüzünde maske asılı halde bulundu! - Resim : 2

SON PAYLAŞIMINDA ÖLÜMDEN BAHSETTİ

Oğuz Nalkesen’in sosyal medya üzerindeki son paylaşımı ise dikkat çekiciydi. Nalkesen'in paylaşımında, "Herkes ölümden korkuyor. Çünkü herkes nur içinde yatmayacağını iyi biliyor” dediği görüldü.

(İHA)

Yüzünde maske asılı halde bulundu! ile ilgili etiketler Antalya Alanya İntihar Sosyal Medya savcı Jandarma adli tıp otopsi Oğuz Nalkesen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.