Yüzlerce filin ölüm nedeni belli oldu

Güney Afrika'da 300 filin esrarengiz şekilde ölmesi gözlerin bölgeye çevrilmesine neden oldu. Botsvana'da gerçekleşen ölümlerin nedeni belli oldu. Yetkililer, fillerin su içtikleri alanda var olan bir bakteri nedeniyle yaşamlarını yitirdiğini duyurdu. Bakterinin doğal yollarla mı, yoksa insanlar tarafından atılan bir zehir nedeniyle mi oluştuğu ise gizemini koruyor.

Güney Afrika’da yer alan Botsvana'da esrarengiz bir şekilde hayatlarını kaybeden yüzlerce filin içtikleri su nedeniyle zehirlenerek öldüğü belirtildi.

Yüzlerce filin ölüm nedeni belli oldu

Yetkililer bu sabah konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu yılın başlarında siyanobakterilerin ürettiği sudaki toksinlerden dolayı 300'den fazla filin öldüğünü açıkladı.

Yüzlerce filin ölüm nedeni belli oldu - Resim : 2

Öte yandan, soruşturmayı yürüten yetkililer fillerin insanlar tarafından zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durduklarını açıkladılar.

Yüzlerce filin ölüm nedeni belli oldu ile ilgili etiketler fil Afrika Zehir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.