Öğrencilere söz verdi: 1 liraya satıyor

Çaya gelen son zamlar gündem olmuştu. Bazı marketlerde rafları boşaltan market yöneticileri fırsatçılık yaparken, Bursa'da öğrenciye 1 liraya çay satan esnaf dikkat çekti. Konuya ilişkin açıklama yapan esnaf, gelen zamlara rağmen 2023 yılına kadar 1 liraya çay satmaya devam edeceğini ve öğrencilere söz verdiğini belirtti.

Merkez Osmangazi ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi'nde 4 yıldır çay ocağı işleten Ahmet Çetinkaya, liseli öğrenciler "uygun fiyata bol bol çay içsin" diye onlara özel indirim yapıyor.
Normal vatandaşa çayı 2 liradan satan Çetinkaya, öğrencilere çayı uzun zamandır 1 liradan satıyor. Son günlerde siyah kuru çaya gelen yüzde 43'lük zamma rağmen öğrenciye çayı 1 liradan satmaya devam ediyor. Öğrencilere söz veren esnaf 2023 yılına kadar çayı 1 liradan satma sözü verdi. Uygun fiyata kaliteli çay içmek isteyen öğrenciler ise çay ocağına akın ediyor.

 

"ÖĞRENCİLERE SÖZ VERİYORUM"


"Öğrenciler bol bol çay içsin" diye böyle bir uygulama yaptığını ifade eden Ahmet Çetin Kaya, "Çay ocağımı 4 yıldır işletiyorum. Burada öğrenciye 1 liraya çay satıyordum. Çaya son günlerde yüzde 43 zam geldiği halde ben öğrencilere 1 liradan çay satmaya devam edeceğim. İş yerimin olduğu bölgede çok sayıda okul var, öğrenciler çayı 1 liradan sattığımı bildikleri için buraya gelip bol bol çay içiyorlar. Normal çayı 2 liradan öğrenciye çayı ise 1 liradan satıyorum. Öğrencilere söz veriyorum; onlara 2023 yılına kadar 1 liradan çay satacağım" dedi.

 

Öğrencilere söz verdi: 1 liraya satıyor ile ilgili etiketler Çay zam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.