Yüzde 160 arttı! iPhone 15'in ön siparişi rekor kırdı

İnternet üzerinden satış yapan Hepsiburada sitesi, yeni iPhone 15 serisi ön siparişinde rekor kırdı. iPhone 15 serisi için yapılan ön sipariş rakamı, iPhone 14 serisinin 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen lansman satışının 2 katına ulaştı. Seriye ait cihazlar için verilen sipariş sayısı ise geçen seneye göre 10 kat artış gösterdi. İşte detaylar...

Apple’ın 12 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği Wonderlust etkinliğinde tanıttığı iPhone 15 serisi için Hepsiburada üzerinden 22 Eylül’ün ilk dakikalarından itibaren ön sipariş verilirken, ilk yarım saatte alınan ön sipariş rekor sayıya ulaştı.

Yüzde 160 arttı! iPhone 15'in ön siparişi rekor kırdı

Ön sipariş verilen Apple ürünleri arasında iPhone 15 Pro serinin en çok satın alınan ürünü oldu. iPhone 15 serisinin Hepsiburada üzerinden aldığı trafik de geçtiğimiz sene tanıtılan iPhone 14’e göre yüzde 160 arttı.

22 Eylül ön sipariş döneminde satın alınan ürünler 29 Eylül tarihinde teslim edilmeye başlanacak.

Yüzde 160 arttı! iPhone 15'in ön siparişi rekor kırdı ile ilgili etiketler ekonomi iPhone iPhone 15
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.