Yüz yüze görüşme sonrası Akşener'den Ağıralioğlu'na ilginç mesaj: Birbirimizi sevdiğimizin alameti

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in geçtiğimiz hafta genel başkan yardımcılığı görevinden aldığı Yavuz Ağıralioğlu ile çarşamba günü yaptığı görüşmenin detayları oraya çıktı. İlk kez yüz yüze yapılan ve 20 dakikacık süren görüşme sonrası Akşener, kırgınlıkların olabileceğini kaydederek, "Birbirimize kırılmış olabiliriz, bu birbirimizi sevdiğimizin alametidir" dedi.

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti'deki genel başkan yardımcılığı görevinden alınan Yavuz Ağıralioğlu ile İYİ Parti lideri Meral Akşener, çarşamba günü partinin genel merkezinde bir araya geldi.

"BİRBİRİMİZE KIRILMIŞ OLABİLİRİZ, BU BİRBİRİMİZİ SEVDİĞİMİZİN ALAMETİ"

Yaklaşık 20 dakika süren görüşmede Akşener kırgınlıkların olabileceğini kaydederek, "Birbirimize kırılmış olabiliriz, bu birbirimizi sevdiğimizin alametidir" dedi.

 

"GÜZEL YARINLARA AZİMLE KAVUŞMAYA GAYRET EDECEĞİZ"

Akşener, Ağıralioğlu'nun tüm parti, Meclis kürsülerinde ve medyada görünmeye devam edeceğini de kaydetti ve "Güzel yarınlara azimle kavuşmaya gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

AŞIRALİOĞLU: İYİLERLE BİRLİKTE MÜCADELEYE DEVAM

Dün Meclis'te açıklama yapan Yavuz Ağıralioğlu, "Partimde iyilik adına iyilerle birlikte mücadele etmeye devam edeceğim" demişti.

Kaynak: Habertürk

Yüz yüze görüşme sonrası Akşener'den Ağıralioğlu'na ilginç mesaj: Birbirimizi sevdiğimizin alameti ile ilgili etiketler mesaj İYİ Parti akşener ağıralioğlu görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.