‘Yüz Yüze’ filmi gerçek oldu: Polisten kaçmak için yüz estetiği olan uyuşturucu baronu yakalandı

Polisten kaçabilmek için yüz estetiği yaptıran ve kendini ‘yakışıklı bir Koreli erkeğe’ benzeten Bangkoklu uyuşturucu baronu, yakayı ele verdi.

Polis geçen hafta, sözde uyuşturucu baronunu yakalamak için Bangkok’ta bir operasyon düzenledi. Adamın bulunduğu apartmana baskın düzenleyen polis, hedefi zar zor tanıyabildiler. Aralık ayından beri aranan kaçak, beklenmedik bir şekilde yakışıklıydı ve eski sabıka fotoğraflarından tamamen farklı bir yüze sahipti.

Yerel basında çıkan haberlere göre, üç aydır Tayland kolluk kuvvetlerinden kaçan 25 yaşındaki sözde uyuşturucu baronu, kapsamlı bir estetik ameliyat geçirdi ve tanıkların polise ‘çekici bir Güney Koreli adam’ olarak tanımladığı görünüşe sahip oldu.

‘Yüz Yüze’ filmi gerçek oldu: Polisten kaçmak için yüz estetiği olan uyuşturucu baronu yakalandı

Tayland uyruklu Sarahat Sawangjaeng olarak tanımlanan zanlı, Perşembe günü Bang Na bölgesindeki bir apartman dairesinde tutuklandı.

Raporlar, Sarahat'ın yıllar içinde birden çok kez tutuklandığını gösteriyor, ancak tutuklanmalarının zaman çizelgesi belirsizliğini koruyor. 2 Aralık'ta polis, gümrük yetkililerinin kendisine gönderilmiş bir pakette gizlenmiş 2.575 gram MDMA bulması üzerine, hakkında tutuklama emri çıkarıldı.

‘YÜZ YÜZE’ FİLMİNİ HATIRLATTI

‘Yüz Yüze’ filmi gerçek oldu: Polisten kaçmak için yüz estetiği olan uyuşturucu baronu yakalandı - Resim : 2

Görünüşünü büyük ölçüde değiştirmek için tıpkı 1997 yapımı ‘Yüz Yüze’ (Face/Off) filmindeki gibi kapsamlı bir operasyon geçiren zanlının bu ameliyatı ne zaman geçirdiği belirsiz. Üstüne üstlük Korece gibi görünen Jimin Seong adıyla anılan Sarahat, polise, dili konuşamamasına rağmen Güney Kore'de yeni bir hayata başlamayı planladığını söyledi.

‘Yüz Yüze’ filmi gerçek oldu: Polisten kaçmak için yüz estetiği olan uyuşturucu baronu yakalandı ile ilgili etiketler polis Malezya estetik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.