Yusuf Yazıcı 2. kez koronavirüse yakalandı

A Milli Takım kampındaki koronavirüs skandalının son kurbanı Yusuf Yazıcı... Fransa'da Lille forması giyen milli yıldızın PSG maçı öncesi uygulanan testinin pozitif çıktığı açıklandı. Lille'deki diğer milli futbolcu Zeki Çelik'le birlikte resmen korona olduğu açıklanan 11. futbolcu Yazıcı oldu.

A Milli Takım'daki koronavirüs skandalı büyüyor... Son olarak Kenan Karaman'ın testinin pozitif çıkmasıyla milli takım kampında koronavirüs kapan futbolcu sayısı 10'a yükselmişti. Bugün de Lille kulübü Yusuf Yazıcı'nın testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Fransa Ligue 1'de şampiyonluk mücadelesi veren ve bugün aynı puanla zirveyi paylaştığı PSG ile kritik bir maçı olan Fransız ekibi, Yusuf Yazıcı şoku yaşıyor. 24 yaşındaki orta saha ocak ayında da koronavirüse yakalanmış ve hastalığı atlatmıştı. Lille'in bir diğer milli yıldızı Zeki Çelik de A Milli Takım kampında korona olanlardan...

Yazıcı'yla birlikte resmen açıklanan koronalı milli futbolcu sayısı 11'e yükseldi.

A Milli Takım'da koronavirüs skandalı İrfan Can Kahveci'nin "zamansız" düğünüyle başlamıştı. Düğünde yaşanan bulaş vakalarının ardından testler pozitif çıkmaya başladı. Önce Cenk Tosun, Dorukhan Toköz, Kaan Ayhan ve Emre Kılınç kamptan ayrıldı. Bu isimlerin korona olduğu ortaya çıktı.

Ardından Galatasaray kulübü Taylan Antalyalı'nın Covid-19 olduğunu açıkladı. Dün Juventus kulübü Merih Demiral'ın testinin pozitif çıktığını duyurdu. Daha önce de Nazım Sangare ve Zeki Çelik koronavirüse yakalanmıştı.

Düğündeki sorumsuzluğa tepki gösteren Cenk Tosun, "Ben her şeyime dikkat ediyorum, düşüncesiz insanlar milli takım kampına virüs taşıyor" diyerek olay çıkarmıştı.

Yusuf Yazıcı 2. kez koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Yusuf Yazıcı Lille A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.