Yusuf Şimşek 1461 Trabzon FK yönetimine ayar verdi! "Ne acınız varmış. Geldiğimde play-off bile sıkıntılıydı"

Yusuf Şimşek'ten 1461 Trabzon FK'ya veryansın... Tecrübeli teknik direktörün kovulduğu Twitter hesabından duyuran Karadeniz ekibine flaş bir sevap yazan Şimşek, "Ne acınız varmış. Geldiğimde play-off bile sıkıntılıydı. Şimdi garanti. Antalyaspor'u Süper Lig'e Rize yardımcı antrenör Süper Lig'e, Turgutlu play-off Balkesirspor olmamasına rağmen 2 yıl başarı. Burada 9 galibiyet. Futbolculuğumu yazmam. Hadi boş yapmayın" dedi.

TFF 2. Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor'la liderlik mücadelesi veren 1461 Trabzon FK, son iki maçı kaybederek büyük yara aldı.

Karadeniz ekibinde bu sonuçların ardından faturan teknik direktör Yusuf Şimşek'e kesildi.  1461 Trabzon FK, "Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Şimşek'e kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz" açıklamasıyla ayrılığı duyurdu.

Yusuf Şimşek ise bu paylaşımın altına, "Aslında hiç tarzım değil ama ne acınız varmış. Geldiğimde play-off bile sıkıntılıydı. Şimdi garanti. Antalyaspor'u Süper Lig'e Rize yardımcı antrenör Süper Lig'e, Turgutlu play-off Balkesirspor olmamasına rağmen 2 yıl başarı. Burada 9 galibiyet. Futbolculuğumu yazmam. Hadi boş yapmayın" yazdı.

Twitter'da viral olan bu cevabın ardından paylaşımını silen Yusuf Şimşek, "Galiba yanlış anlaşıldım. Benim konuşmam bütün Trabzonlulara degil, sadece gereksiz eleştiri yapanlara. Orada kaldığım sürede çok mutlu oldum. HEKİMOĞLU ailesine herşey için teşekkür ederim. inşallah şampiyon" yazdı.

1461 Trabzon FK, Şimşek yönetiminde 13 maçta 9 galibiyet, 4 de yenilgi aldı. 

 Yusuf Şimşek 1461 Trabzon FK yönetimine ayar verdi! "Ne acınız varmış. Geldiğimde play-off bile sıkıntılıydı"

Yusuf Şimşek 1461 Trabzon FK yönetimine ayar verdi! "Ne acınız varmış. Geldiğimde play-off bile sıkıntılıydı" ile ilgili etiketler 1461 Trabzon FK Yusuf Şimşek