Yusuf Kavaklı'nın hastalığı nedir? Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, ne kanseri?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Nur Viral ile Cuma sohbetleri programını sunan Yusuf Kavalı hocanın son halini görenler gözlerine inanamayarak Yusuf Kavaklı hasta mı sorusu hakkında bilgi almak istediler. Peki ama Yusuf Kavaklı ne kanseri? İşte Yusuf Kavaklı hakkında detaylar...

Beyaz TV’de her Cuma günleri Nur Viral ile Cuma sohbetleri programına çıkan Yusuf Kavaklı hocanın son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. En son yer aldığı programda saçlarını dökülmüş bir halde ekranlara çıkan hocanın son sağlık durumu programı yakından takip edenlerce sorgulanmaya başlandı.

İlerleyen yaşının getirmiş olduğu bazı sorunlar nedeniyle sağlık problemleri yaşadığı gözlemlenen Yusuf Kavaklı hocada saç dökülmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yusuf Kavaklı Hasta Mı?

Yusuf Kavaklı hocanın uzunca bir süredir ilaç kullandığı belirtildi. Bu ilaçların çok hafif ilaçlar olmadığı ve ağır ilaçlar nedeniyle saçlarında dökülme problemleri yaşandığı kaydedildi. Kavaklı hoca bizzat bu durumu kendiside doğrularken ağır ilaçların ne kadar daha süre kullanılacağı konusunda bir bilgiye yer verilmedi.

Yusuf Kavaklı Hoca Kimdir?

1946 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Yusuf Kavaklı, ilkokul öğrenimini Sivas’ta gördükten sonra 1974 yılında İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nden mezun oldu. 1982’de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Belçika’ya Din Dersi Öğretmeni olarak gönderildi. 1982-1986 yılları arasında Belçika’da din dersi öğretmenliği yaptı.

Belçika’da öğretmenlik yaparken 19841986 yılları arasında Tercüman Gazetesi’nin Avrupa baskısında Cuma Sohbetleri adı altında haftalık sohbet yazıları gerçekleştirdi. Şu anda yaşamış olduğu sağlık sorunlarını gizlemeyen Yusuf Kavaklı hocanın tedavisine Çapa Tıp Fakültesi’nde devam edildiği kaydedildi.

Yusuf Kavaklı'nın hastalığı nedir? Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, ne kanseri? ile ilgili etiketler Yusuf Kavaklı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.