Yusuf Erdoğan'dan gol sevinci açıklaması

Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'nın Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maçta 3 puanı getiren golü atan Yusuf Erdoğan, maçtaki gol sevinci hakkında açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa'nın 28 yaşındaki kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, 1-0 kazandıkları Galatasaray maçında attığı golle Kasımpaşa'ya 3 puanı getiren isim olmuştu. Tecrübeli futbolcunun gol sevinci sırasında Sarı-Kırmızılılar'ın yedek kulübesi önünde kayması, olumsuz yorumları da beraberinde getirmişti. Yusuf Erdoğan, TRT Spor'a verdiği röportajda Galatasaray maçındaki gol sevinci hakkında açıklamalarda bulundu:

TAMAMEN BİR FOTOĞRAF YANILGISI

"Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesine karşı güzel bir galibiyet aldık. Bunun moral ve motivasyonunu yaşadık. Artık o maç geride kaldı. Böyle maçları kazanmak her zaman güzeldir. Bu maçların önemli ve güzel olması için önümüzdeki maçları da kazanmamız gerekiyor. Tamamen bir fotoğraf yanılgısı. Türkiye'nin en büyük camialarından birine ve en büyük hocalarından birine karşı bunu yapma lüksümüz yok bizim. Ben kendi takımıma koşuyordum ve gol pozisyonuna kadar çok yorulmuştum. Artık golden sonra kendimi atıp, bir stres boşaLması yaşadım. Bir yanlış anlaşılma oldu. Çok anlamsız bir şekilde bu konunun büyüdüğünü düşünüyorum. Böyle bir şey yapmak bizim haddimize değil."

Yusuf Erdoğan'dan gol sevinci açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray Kasımpaşa Fatih Terim Süper Lig Yusuf Erdogan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.