Yüsra Geyik sonunda Mahkum oluyor! Arka Sokaklar'ın Zeliha'sı için şok iddia!

FOX TV ekranlarının fenomen dizilerinden Mahkum’a çok özel bir oyuncunun geleceği iddia edildi. Son dönemin en popüler yapımları arasında yer alan ve her bölümü ile ilgi çeken Mahkum’da tüm dengeleri o isim değiştiriyor.

Perşembe akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisinde senaryo baştan aşağı değişiyor. Her bölümde aksiyon dolu sahnelerin yaşandığı Mahkum’un etkisinden izleyenlerde bir türlü kendilerini alamıyor. Ve Perşembe akşamları iple çekiliyor.

FOX TV’nin birçok dizisi düşük reytingler sonrasında final yapmak durumunda kalınca bu Mahkum için adeta büyük bir şans oldu. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren heyecanla takip edilen Mahkum dizisinin senaryosu herkesi derinden etkiledi. Ve sonunda Kanal D’nin fenomen yapımlarından Camdaki Kız’a rakip oldu.

Yüsra Geyik sonunda Mahkum oluyor! Arka Sokaklar'ın Zeliha'sı için şok iddia!

Ancak iş bununla da bitmedi. Camdaki Kız dizisinde Melisa karakterini canlandıran eski Arka Sokaklar’ın Zeliha’sı Yüsra Geyik’in Mahkum’da rol alacağı iddia edildi. 15 sezon boyunca Arka Sokaklar dizisinde rol aldıktan sonra gelen ayrılık kararı herkesi şok etmiş ancak asıl bomba Camdaki Kız ile patlamıştı.

Yüsra Geyik sonunda Mahkum oluyor! Arka Sokaklar'ın Zeliha'sı için şok iddia! - Resim : 2

Geyik’in özellikle Camdaki Kız dizisinde diğer karakterlerin önüne çıkması ve O’ndan sık sık bahsedilmesi oyuncuları rahatsız etmiş ve bu doğrultuda yeni kararların alındığı iddia edilmişti. Yüsra Geyik’e yapılan bu haksızlık sonrasında Mahkum dizisinin yapımcısından gelen hamle ile oyuncuya bir teklif yapıldığı ve son kararın beklendiği belirtildi.

Yüsra Geyik sonunda Mahkum oluyor! Arka Sokaklar'ın Zeliha'sı için şok iddia! ile ilgili etiketler mahkum Arka Sokaklar yüsra geyik Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.