Yurtdışına sığınma talebi için Türklerin ağzından kendini tehdit etti!

Mersin'de evinin kapısına ırkçı söylemler yazıldığı iddia edilen kişinin, yurtdışına yapacağı sığınma talebinin kabul olabileceği düşüncesiyle olayı kendisinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Şahıs tutuklandı.

Hainlikte sınır tanımayan şahsın Türkiye'den Avrupa'ya kaçabilmek için yaptığı sahtekarlığı polis ortaya çıkardı. 

'DEFOL, KÜRT, ALEVİ, ÖLÜM'

Edinilen bilgiye göre, 11 Eylül tarihinde Mersin'in merkez Yenişehir ilçesi Menteş Mahallesi’nde bir sitede yaşayan E.A., kapıcı dairesindeki evinin kapısına 'Defol, Kürt, Alevi, ölüm' şeklinde yazı yazılıp işaret konulduğu iddiasıyla polise başvurdu.

Sosyal medyada da yayınlanan olay büyük tepki çekerken, bazı basın yayın organlarında da haber oldu.

'TÜRKLER BENİ ÖLDÜRECEK' DİYEREK SIĞINMA ALACAKTI

Mersin Emniyet Müdürlüğünce olayla ilgili yürütülen soruşturma ve yapılan araştırma neticesinde, olayı gerçekleştiren kişinin ikamet sahibi E.A. olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan şahsın emniyetteki ifadesinde, kaçak olarak yurt dışına çıkmayı planladığını, bu şekilde iltica talebinin kabul olacağını düşündüğünü, bundan dolayı yazıyı kendisinin yazdığı akabinde ihbarda bulunduğunu itiraf ettiği öğrenildi.

TUTUKLANDI

İşlemlerinin ardından 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Yurtdışına sığınma talebi için Türklerin ağzından kendini tehdit etti! ile ilgili etiketler Mersin Irkçı Alevi Kürt ölüm sığınma ltca sahtekar hain not defol yalan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.