Yurt genelinde tatil yolculuğu başladı! Trafik yoğunlukları dron ile görüntülendi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu başladı. Ankara-Samsun D-200 kara yolunda oluşan trafik yoğunluğu "dron" ile havadan görüntülendi. Trafik ve Karayolları ekipleri de ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmalarını sürdürdü.

Kurban Bayramı dolayısıyla verilen 9 günlük süreyi tatil beldelerinde veya memleketlerinde geçirmek isteyen binlerce vatandaş yollara akın etti.

Yurt genelinde tatil yolculuğu başladı! Trafik yoğunlukları dron ile görüntülendi

TRAFİK YOĞUNLUĞU DRON İLE HAVADAN İLE GÖRÜNTÜLENDİ

43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de araç trafiğinde yoğunluk yaşanmaya başladı. Ankara-Samsun D-200 kara yolunda oluşan trafik yoğunluğu "dron" ile havadan görüntülendi. Kayseri kara yolunda ise trafik normalin altında seyretti. Trafik ve Karayolları ekipleri de ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmalarını sürdürdü.

Yurt genelinde tatil yolculuğu başladı! Trafik yoğunlukları dron ile görüntülendi - Resim : 2

İHA

Yurt genelinde tatil yolculuğu başladı! Trafik yoğunlukları dron ile görüntülendi ile ilgili etiketler Kırıkkale Kurban Bayramı trafik yoğunluğu kurban tatili
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.