Yurt Dışında Patlama Yapan Kaderimin Oyunu Dizisine Ünlü Oyuncu Geliyor!

Akın Akınözü'nün başrolünde olduğu Kaderimin Oyunu dizisi yayın hayatına başarılı bir şekilde devam ediyor. Özellikle yurt dışı izlenme oranları hatırı sayılır derecede yüksek olan dizi kısa bir süre önce ikinci sezonu için de imzayı atmıştı. Şimdi ise ünlü bir oyuncu dizinin kadrosuna dahil oldu.

Kaderimin Oyunu dizisi iç içe geçmiş hikayesi, başarılı oyunculukları ile günden güne zirveye yaklaşıyor. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak'ın başrollerinde olduğu diziye dengeleri değiştirecek yeni bir isim daha katılıyor. Yurt Dışında Patlama Yapan Kaderimin Oyunu Dizisine Ünlü Oyuncu Geliyor!

Esengül Aypek Kaderimin Oyunu dizisine dahil oluyor. Daha önce Beni Affet, Beni Bırakma dizilerinde rol alan genç oyuncunun hangi rolle izleycinin karşısına çıkacağını bilinmiyor. Ancak 11. bölüm itibariyle Kaderimin Oyunu dizisinde dengeleri değiştireceğe benziyor.

Yurt Dışında Patlama Yapan Kaderimin Oyunu Dizisine Ünlü Oyuncu Geliyor!

Kaderimin Oyunu'na Ünlü Transfer!

Kaderimin Oyunu dizisi Türkiye'de istediği reytinglere ulaşamadı ancak yurt dışında çok büyük bir ilgi görüyor. Bunda tabi ki başroldeki Akın Akınözü'nün yurt dışı hayranlarının payı büyük. Daha önce Ebru Şahin ile oynadığı Hercai ile adını geniş kitlelere duyuran oyuncu yabancı hayranlarının da gözdesi.

Final yapacağı iddialarının hemen ardından ikinci sezonu için de garanti alan Kaderimin Oyunu dizisi 4 Mart günü yeni bölümü ile ekranda olacak.

Yurt Dışında Patlama Yapan Kaderimin Oyunu Dizisine Ünlü Oyuncu Geliyor! ile ilgili etiketler Akın Akınözü kaderimin oyunu esengül aypek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.