Yurt dışına kaçmaya hazırlanan FETÖ üyesi çift kıskıvrak yakalandı

Balıkesir’in Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Büro Amirliği (TEM) ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan karı kocayı kaçma hazırlığındayken yakaladı. Telefon tamirciliği yapan şüphelilerden Muhammet Kürşat A.'nın 7 yıl 6 ay, ev hanımı olan eşi Yasemin A.'nın ise 6 yıl 3 ay hapis cezası ile arandıkları öğrenildi.

Öğrenilen bilgiye göre, TEM ekipleri FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir çiftin yurt dışına kaçma hazırlığı yaptıklarının ve bu amaçla Edremit ilçesine geldiklerinin tespit edilmesi üzerine saklandıkları eve operasyon düzenledi.

Yurt dışına kaçmaya hazırlanan FETÖ üyesi çift kıskıvrak yakalandı

HER YERDE ARANIYORLARDI

Telefon tamirciliği yapan şüphelilerden Muhammet Kürşat A.'nın 7 yıl 6 ay, ev hanımı olan eşi Yasemin A.'nın ise 6 yıl 3 ay hapis cezası ile arandıkları öğrenildi. Şüpheliler, Edremit Cumhuriyet Başsavcılığındaki işlemlerinin ardından tutuklanarak Burhaniye Cezaevine teslim edildi.

Yurt dışına kaçmaya hazırlanan FETÖ üyesi çift kıskıvrak yakalandı ile ilgili etiketler FETÖ Balıkesir fetöcü karı koca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.