Yüreğimiz kömür karası! Grizu faciası sahalarda unutulmadı, futbolcular ve hakemler madenci baretiyle maça çıktılar...

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, konuk ettiği Kastamonuspor, Bartın’da yaşanan maden faciasında şehit olan 41 madenciyi anmak için sahaya ‘Yüreğimiz kömür karası’ yazısı ve madenci baretiyle çıktı. Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Menemen FK’lı oyuncular da baretle çıktı. Spor Toto Süper Lig’de ise Konyaspor ve Gaziantep FK’lı futbolcular ile hakemler, sahaya baretle çıktılar.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor Devrek İlçe Stadyumu'nda Kastamonuspor’u konuk etti.

Kırmızı-lacivertli takım maç öncesinde Amasra’daki maden faciasında hayatını kaybeden 41 maden şehidine dikkat çekmek amacıyla sahaya, "Yüreğimiz kömür karası" yazısı ve madenci baretiyle çıktı.

Yüreğimiz kömür karası! Grizu faciası sahalarda unutulmadı, futbolcular ve hakemler madenci baretiyle maça çıktılar...

ŞEHİT MADENCİLER İÇİN SAHAYA BARETLE ÇIKTILAR

Türkiye, Bartın’da yaşanan maden faciasında şehit olan 41 madencinin yasını tutarken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da bu hafta oynanacak maçlardan madenciler anısına önce saygı duruşu yapılmasına karar verdi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden İzmir ekibi Menemen FK, bu akşam sahasında oynadığı Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor maçına madenci baretleriyle çıktı.

Şehit olan madencileri anmak için baretlerle sahaya çıkan sarı-lacivertliler, maçı izlemeye gelen futbolseverlerden uzun süre alkış aldı.

Yüreğimiz kömür karası! Grizu faciası sahalarda unutulmadı, futbolcular ve hakemler madenci baretiyle maça çıktılar... - Resim : 2

KONYASPOR VE GAZİANTEP FK’LI FUTBOLCULAR DA MAÇA BARETLE ÇIKTI

Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep FK’yı ağırladı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan maç öncesinde Konyaspor ve Gaziantep FK’lı futbolcular ile hakemler seremoniye baretle çıkarak Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçileri andı.

Taraftarlar da her 2 takım oyuncularını alkışlarla kutladı.

Yüreğimiz kömür karası! Grizu faciası sahalarda unutulmadı, futbolcular ve hakemler madenci baretiyle maça çıktılar... - Resim : 3

İHA

Yüreğimiz kömür karası! Grizu faciası sahalarda unutulmadı, futbolcular ve hakemler madenci baretiyle maça çıktılar... ile ilgili etiketler Bartın Amasra Maden kazası Konyaspor Gaziantep FK hakem Grizu faciası baret zonguldak kömürspor kastamonuspor Menemen FK
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.