Yurdal Sert'in eski eşi Ivana Sert'e ödeyeceği nafaka ücreti dudak uçuklattı

İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile geçtiğimiz Aralık ayında ikinci evliliğini yapan Sırp Modacı İvana Sert'in ilk eşi ve oğlu Ateş'in babası Yurdal Sert'ten alacağı nafaka ücreti belli oldu. İşte İvana Sert'in 2004–2013 yılları arasında evli olduğu eski eşi Yurdal Sert'ten alacağı nafaka ücreti...

Jüri koltuğuna oturduğu 'Doya Doya Moda' programıyla adını ülkemizde geniş kitlelere duyuran Sırp Modacı Ivana Sert, 2004 yılında evlendiği Yüksel Holding'in hissedarı iş adamı Yurdal Sert'ten 2013 yılında boşanmıştı. Yurdal Sert'ten Ateş adında bir oğlu bulunan Ivana Sert geçtiğimiz Aralık ayında ise sevgilisi Sezer Dermenci ile nikah masasına oturmuş ve ikinci evliliğini yapmıştı. Boşandıktan sonra eski eşi Yurdal Sert'e mal rejimi davası açan Ivana Sert'in alacağı nafaka ücreti belli oldu.


Ünlü modacı Ivana Sert ve Yüksel Holding'in hissedarı iş adamı eski eşi Yurdal Sert 2013 yılında boşanmıştı. Çiftin oğlunun velayeti Ivana Sert'te kalırken tazminat olarak 400 bin TL ve aylık 5 bin lira nafaka ödenmesine karar verilmişti. Ivana Sert, oğlu Ateş'e verilen aylık 5 bin TL olan nafakanın 15 bin TL'ye çıkarılmasını talep etmişti. Mahkeme Yurdal Sert'in oğlu için eski eşine 9 bin 500 TL ödemesine karar vermişti. Taraflar davayı İstinaf mahkemesine taşıdı.

Yurdal Sert'in eski eşi Ivana Sert'e ödeyeceği nafaka ücreti dudak uçuklattı

 

4 MİLYON 500 BİN TL ALACAK

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; İstinaf mahkemesi kararı bozarak tekrardan Aile mahkemesine gönderdi. Ivana Sert ve Yurdal Sert arasındaki nafaka davası yeniden görülmeye başlandı. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada iş insanı Yurdal Sert'in eski eşi Ivana Sert'e katılım nafakası olarak 4 Milyon 500 bin TL ödenmesine karar verdi.

 

Yurdal Sert'in eski eşi Ivana Sert'e ödeyeceği nafaka ücreti dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Ivana Sert mahkeme yurdal sert ateş sert nafaka nafaka ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.