Trabzonspor, Yunus Mallı'ya kavuştu

Trabzonspor, görüşmelere başladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP) bildirdiği Yunus Mallı'yı Trabzon'a getirdi. Saat 20.00 sıralarında kentte gelen milli futbolcu, kulüp yetkilileri tarafından karşılandı. Oyuncu buradan konaklayacağı otele geçti.

Ara transferin hızlı takımı Trabzonspor, Yunus Mallı'ya kavuştu. Bugün sabah saatlerinde İstanbul'a gelen gurbetçi futbolcu, akşam üzeri Trabzon'a ulaştı. Yolculuğuna Almanya'nın Hannover kentinden başlayan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçak ile saat 20.00 sıralarında kentte geldi. Bordo-Mavililer'in yeni transferini havalimanında gören Trabzonspor taraftarları koronavirüs önlemlerine aldırış etmeden selfie çektirme yarışına girdi.

Wolfburg'dan transfer edilen milli futbolcu, “Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Burada halletmemiz gereken bazı işlemler daha var. Kulüp gereken açıklamaları yapacaktır. Olmam gereken yerde olduğumu düşünüyorum ve hissediyorum. Bu beni mutlu ediyor. Abdullah Avcı ile buraya gelmeden önce iyi bir diyaloğumuz oldu” dedi. Mallı'nın, yarın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Trabzonspor, Yunus Mallı'ya kavuştu

Öte yandan yeni transferlerden Tatos Bakasetas, Trabzonspor'un pazar akşamı Vodafone Park'ta Beşiktaş'la oynayacağı maçın kafilesine dahil edildi. Yunan orta saha oyuncusu, teknik direktör Abdullah Avcı'nın forma şansı vermesi halinde sahada olabilecek.

Trabzonspor, Yunus Mallı'ya kavuştu ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Yunus Mallı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.