Yunus Akgün'ün rakamları şaşırtıyor!

Bu sezonki performansı eleştiri konusu olan Yunus Akgün, buna karşın 8 haftalık istatistikleriyle ligin en iyi sağ kanat oyuncularından biri olmayı başardı.

Galatasaray'da en fazla eleştirilen isimlerden birisi Yunus Akgün... Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla harika bir performans sergileyen genç yıldız, şu ana kadar 8 haftada gol atamazken sadece 1 asist yaptı. Ancak istatistikler, Yunus Akgün'nün aslında çok iyi bir grafik çizdiğini sadece bunun skora yansımadığını gösteriyor.

EN İYİLERDEN

Takvim'de yer alan habere göre; milli futbolcu sağ kanat oyuncuları dikkate alındığında ligin en iyilerinden birisi olmayı başardı. Yunus maç başına 18 şut pası, 36 başarılı dripling, 46 başarılı atak aksiyonu, 3.46 asist beklentisi, 8 isabetli kilit pas, 131 üçüncü bölgeye isabetli pas ve 46 kazanılan ofansif birebir istatistikleriyle zirvede yer aldı.

OKAN BURUK MEMNUN

Okan Buruk'un performansından çok daha memnun olduğu gelen bilgiler arasında. Yunus Akgün, büyük ihtimalle Kayseri deplasmanında da ilk 11'deki yerini alacak.

Yunus Akgün'ün rakamları şaşırtıyor! ile ilgili etiketler Yunus Akgün Süper Lig Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.