Yunus Akgün'de sona doğru

Galatasaray, Yunus Akgün ile sözleşme yenileme konusunda prensip anlaşmasına vardı. 4 yıllık imza atacak olan genç oyuncunun garanti ücreti ise 13 milyon TL olacak.

Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi artık son bulmak üzere... Akşam'dan yer alan habere göre; yeni sözleşme için 22 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmelerde son aşamaya gelindi. Yunus, 4 yıllık sözleşmeye imza atacak. 900 bin TL'lik yıllık ücreti ise 13 milyon TL'ye çıkacak.

Sarı-kırmızı yönetim, yapılacak yeni sözleşmeye 16 milyon Euro'luk serbest kalır maddesi koydurmak istiyor. Yunus'un menajeri ise bu rakamı aşağı düşürmek için yönetimle görüşmelerini sürdürüyor. Bu sorunun çözülmesinin hemen ardından imzaların atılması bekleniyor.

TATİL YAPMADI!..

Transfermarkt verilerine göre; Yunus Akgün'ün güncel piyasa değeri tam 8.5 milyon Euro. 22 yaşındaki kanat oyuncusu 16 maçta 805 dakika sahada kaldı. Yunus Akgün bu süre içinde 1 asist yaparak takımına küçük bir skor katkısı verdi. Dünya Kupası arasında takıma verilen 12 günlük arada tatile gitmeyerek çalışmalarına tüm hızıyla devam eden genç kanat oyuncusu, yeniden formasına kavuşmak istiyor.

Yunus Akgün'de sona doğru ile ilgili etiketler Yunus Akgün Galatasaray Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.