Yunanistan'ı görmeyen Batı için İnsan Hakları demek Osman Kavala demek

Avrupa Konseyi, Yunanistan, ABD, Türkiye'deki bazı transatlantikçiler... Bunların hepsi Osman Kavala'yı savunurken İnsan Hakları'nın arkasına sığınmış, onu adeta bir perde gibi asıl amaçlarının üzerine çekmişlerdi. Yunanistan'ın kıyafetlerini de çalarak geri ittiği düzensiz göçmenlerin korkunç şekilde donarak can vermesi ise en olmadık konularda 'İnsan Hakları' sloganları savuran oluşum ve kişiler sessiz kalmayı seçti.

Avrupa Konseyi, insanlık suçu işleyen Yunanistan'a karşı herhangi bir somut, hatta soyut adım atmamakta ve 'şaşırmakla' yetinmekte. 

Her konuda ahkam kesen BM Göçmen Ofisi ise 'Gördüklerimize inanamadık' demekle yetindi. Nedense, yıllardır yüzlerce insanı Ege'de kasten boğan Yunanistan'ın bu barbarlığına hala şaşırılıyor...  

Türkiye'yi Avrupa Konseyi'nden 'ihraç etmekle' tehdit eden Batı, Yunanistan'ın dünyanın gözü önünde cinayet üzerine cinayet işlemesi hakkında herhangi bir yaptırım girişiminde bulunmuyor. 

Bu da Batı Klübü'nün bir üyesi olmanın kurallarının 'gelişmişlikle, medeniyetle' ilgisi olmadığını, bu kavramların Avrupa'nın kurallarına birer kılıf yapıldığını kanıtlar nitelikte. 

Türkiye'deki ve yurtdışındaki transatlantikçi sözde 'insan hakları savunucuları'nın, Osman Kavala'nın tutukluluğunu 'insanlık dışı' bulurken; Yunanistan'ın katliamını görmezlikten gelmesi ise tarihe bir utanç sayfası olarak eklenmiş durumda. 

 

SuperHaber

Yunanistan'ı görmeyen Batı için İnsan Hakları demek Osman Kavala demek ile ilgili etiketler Yunanistan Avrupa osman kavala batı insan hakları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.