Yunanistan'daki Lavrion Kampı'ndan skandal görüntüler!

'Metehan Demir ile Gündem' öne çıkan çarpıcı başlıklarla SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Yeni haftaya başlarken gündemin öne çıkan başlıklarının masaya yatırıldığı 'Metehan Demir ile Gündem'in yeni bölümünde, Avrupa’nın göbeğinde kurulan terör koridoru Lavrion Kampı’ndan ortaya çıkan yeni görüntüler ele alındı.

Lavrion Kampı'nı ''Kandil'in bir şubesi'' ifadeleriyle tanımlayan Metehan Demir, ''Burası 1885'te kurulan sözde mülteci kampıdır. Lavrion o zamandan beri hep teröre ev sahipliği yaptı.'' sözleriyle Kandil'e yapılan geliş gidişlerin koordine edildiği ve terör örgütlerinin bulunduğu bir yer olduğunu gözler önüne serdi.

Metehan Demir'in açıklamaları:

Burası 1985’te kurulan, bizim yakından takip ettiğimiz bir kamp. Esas adı mülteciler kampıdır. Zor olanların barındırıldığı sözde bir ‘mülteci kampıdır.’ Türkiye orada neler olduğunu biliyor ve izliyor; nerede ne var, kaç kişi var, hangi yaplanmalar mevcut biliniyor. Lavrion
1885’den beri hep teröre ev sahipliği yaptı. Sürekli kan değişikliği var. Transfer kampıdır. Çataklı’nın açıklamasına katılıyorum. Burası Kandil’in bir şubesi olarak yıllardır görev yapıyor. Kandil’e geliş gidişlerin koordinasyonu bu kamp aracılığıyla yapılıyor. Terör örgütleri anlamında birçok çeşitliliğe sahip. Burayı işletmek için gereken parayı da Yunanistan, AB ve NATO’ya gireceğim teröre destek vermeyeceğim diyen İsveç’tir.

'Metehan Demir ile Gündem'i SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Yunanistan'daki Lavrion Kampı'ndan skandal görüntüler! ile ilgili etiketler Yunanistan lavriov terör kampı ab

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.