Yunanistan'da Türk milletvekiline ölüm tehdidi! Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki: Failler cezalandırılsın!

İskeçe Türk Azınlık Milletvekili Hüseyin Zeybek'in katıldığı programda tehdit edilmesi üzerine Dışişleri Bakanlığı "Tüm tehditlere ve baskılara rağmen, insan hakları ve özgürlük mücadelesinden vazgeçmeyen Batı Trakya Türk Azınlığının arkasındayız." açılaması yaptı.

İskeçe Türk Azınlık Milletvekili Hüseyin Zeybek, katıldığı programa telefonla katılan bir seyirci tarafından tehdit edildi.

Dışişleri Bakanlığı oalyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tüm tehditlere ve baskılara rağmen, insan hakları ve özgürlük mücadelesinden vazgeçmeyen Batı Trakya Türk Azınlığının arkasındayız. Yunan makamlarının, bu vahim olayı soruşturmasını ve failleri cezalandırmasını bekliyoruz." denildi.

 

Yunanistan'da Türk milletvekiline ölüm tehdidi! Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki: Failler cezalandırılsın! ile ilgili etiketler Tehdit batı trakya iskeçe yuanistan Hüseyin Zeybek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.