Köyü kamyonetle kutsadı

Yunanistan'a bağlı Lianokladi köyünde görev yapan bir papaz, Hz. İsa’nın doğumu ve vaftiz edilişinin yıl dönümü nedeniyle köyü kutsadı. Kamyonet kasasında bulunan 15 litrelik suyu saçan papazın görüntüsü ülkede gündem oldu.

Yunanistan’ın Lianokladi köyünde görev yapan papaz, Hazreti İsa’nın doğumu ve vaftiz edilişinin yıl dönümü ve halkı koronavirüs salgınından korumak gerekçesiye kamyonetin kasasında bulunan 15 litrelik kutsal suyu ile köyü kutsadı.

''KORONAVİRÜSTEN KORUYOR''

Açıklama yapan papaz " Hz. İsa’nın doğumu ve vaftiz edilişinin yıldönümü nedeniyle dua ediyoruz. Bu köyün azizlerinden kalma eşyaları yanıma alarak kamyonla bu kutsal topraklar için dua ettim. Bu dualar köyümüzü aynı zamanda koronavirüs ve tüm kötülüklerden koruyor." ifadelerini kullandı.

Köy halkının şaşırdığı o anlar köy sakinleri tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

(DHA)

Köyü kamyonetle kutsadı

 

Köyü kamyonetle kutsadı ile ilgili etiketler Yunanistan papaz kutsama köy Hz.İsa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.